Ring på tlf.  (+45) 98 68 14 11  eller send en email til  niki@oudrup-stenleje.dk

Slamsugning og spuling

Slamsugning og spuling i Nibe, Aars og omegn

Højtryksspuling, slamsugning og TV-inspektion udføres

Har du behov for slamsugning og spuling af kloak, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores Slamsuger og Spulerlastbil har mange arbejdsområder indenfor emnet spildevand. Et par af dem er tømning af septiktanke, højtryksspuling og TV-inspektion af kloakrør. Vi servicerer kunder i bl.a. Hobro, Viborg, Skals, Møldrup, Klejtrup, Uldbjerg, Himmerland, Aalestrup, Farsø, Mariagerfjord, Rebild, Arden, Nørhald, Tjele, Løgstør, Ranum, Rønbjerg, Aars, Hornum, Vester Hornum, Aggersund, Fjerritslev, Aalborg, Brovst, Hvalpsund, Ærtebølle, Trend, Lendrup og Nibe.

Ring direkte til vores Slamsuger og Spuler på 22232464

Spuling af kloakrør

Højtryksspuling anvendes til at fjerne bla. sand, slam, sten og endog rødder som gør at kloakledningerne er tilstoppede eller til oprensning i forbindelse med renovering eller TV-inspektionsarbejde.

Oudrup Stenleje har sin egen special opbygget spulelastbil der udover at kunne spule også kan suge. Dette gør den ideel til at løse op for tilstoppede rør og lignende. Typisk løser vi opgaver med tilstoppede kloakrør, gyllerør, dræn og spuling af industrianlæg. Anlægget består af en vandtank og en højtrykspumpe,
hvor selve spulerdelen er i stand til ved højtryk at renspule alle former for kloakledninger mv. Yderligere sidder der monteret en slangetrommel sådan at spulerslangerne er i stand til at nå langt ind i kloakledningerne.

De bagudrettede ståler i dysen fører automatisk slangen ind i kloakledningen og sidst hives slangen hydraulisk tilbage, hvorved det sidste materiale føres med ud.

Slamsuger og spuler Slamsuger og spuling

TV-Inspektion

Vi tilbyder registrering af en ledningstilstand ved gennemførsel af et kamera på den specifikke ledningsstrækning. Herved kan registreres deformationer, forskudte rørsamlinger, indtrængende rødder mv.
En typisk fejl ved rør som stopper til et planter og træer tæt ved kloakinstallationer, idet træernes rødder søger vand – og såfremt kloakrørene har mindre revner, vil rødderne ødelægge rørene og/eller medføre tilstopning.

  niki@oudrup-stenleje.dk   98 68 14 11