Autoriseret kloakmester

Oudrup er en autoriseret kloakmester virksomhed. Så hvis du ikke ved om dine kloakforhold er funktionsdygtige eller lever op til gældende love og regler indenfor kloak og spildevand, er du meget velkommen til at kontakte vore kloakmester.

Vi foretager gerne en kontrol af de tekniske installationer, rør mv. og udbedre eventuelle fejl og mangler. I så fald giver vi gerne et uforpligtende tilbud på renovering eller fornyelse af anlægget.

Din ejendoms spildevandsafgift afhænger af, hvordan ejendommens spildevand udledes. Derfor kan det være værd at overveje, om der ikke i det lange løb kan være en gevinst forbundet ved at modernisere ens spildevandsudledning eventuelt med et godkendt nedsivningsanlæg.

Oudrup Stenleje`s kloakmester står for effektive og holdbare løsninger på et hvert kloak problem. Og vi klarer alle opgaver, lige fra tilstoppet afløb og toilet til utætte kloakledninger der kan foretage fugtskader i kælder og fundamenter.

Kontakt vore kloakmester på 22203790 eller læs mere om kloak vedligeholdelse på følgende link http://www.vesthimmerlands-kloakservice.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os