Miljøsanering

Oudrup Stenleje udføre miljøsanering i hele danmark,Vores kærneområde inden for miljøsanering, er det område vi kalder for Nordjylland, her dækker vi Hobro, Viborg, Strandby, Skals, Møldrup, Klejtrup, Uldbjerg, Nørager, Vegger, Østrup Himmerland, Aalestrup, Farsø, Mariagerfjord, Rebild, Arden, Nørhald, Tjele, Løgstør, Gatten, Overlade, Vilsted, Vindblæs, Ranum, Rønbjerg, Aars, Hornum, Vester Hornum, Aggersund, Fjerritslev, Aalborg, Brovst, Hvalpsund, Ærtebølle, Trend, Frejlev, Sønderholm, Nørreholm, Bejstrup, Kettrup, Gøttrup, Klim, Svinkløv, Slettestrand, Hjortdal, Kollerup, Attrup, Haverslev, Lendrup og Nibe.

Vi har med vores erfaring inden for miljøsanering, kompetente medarbejdere, der er specialister i at sanere for asbest, chlorparaffiner, PCB, skimmelsvamp og tungmetaller såsom bly. Dette er nogle af de sundhedsskadelige og miljøfarlige stoffer, der kan findes i bla. bygninger.

Hos Oudrup Stenleje foretages alle miljøsanering under de bedste sikkerhedsforanstaltninger.Vi udfører miljøsanering i henhold til gældende lovgivning og arbejdstilsynets vejledninger, Asbestforeningens vejledninger, Branchearbejdsmiljørådet for Bygge og Anlægs vejledninger.

Miljøscreening

Ved screening af bygninger indsamles der prøver af mulige risici for farlige stoffer. Dette udføres af vore professionelle medarbejdere – og analyseres af anerkendt og akkrediteret analysefirma. Resultaterne fra screeningen danner grundlag for en fyldestgørende miljøkortlægning, der sikrer den kommende proces en korrekt fremgangsmetode, som givetvis kan være forslag til en sanering.

En miljøscreening og – kortlægning giver dig tidligt i processen et overblik over om din bygning indeholder miljøfarlige stoffer.

Miljøkortlægning

Ved gennemgang af bygningen, udtages der prøver af bygningsdelene med risiko for miljøskadelige stoffer. Dette udføres af vores professionelle medarbejdere, – og analyseres af anerkendt og akkrediteret analysefirma.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os