Gylle spuling

Gyllespuling på svineproduktioner, kvægejendomme og minkfarme. Ring direkte på 22232464

GyllespulingOudrup udfører gyllespuling af gyllekanaler og gyllerør. Vi spuler på blandt andet svineproduktioner, kvægejendomme, minkfarme og lignende erhverv.

Oudrup gyllespuling kommer i Hobro, Viborg, Skals, Møldrup, Klejtrup, Uldbjerg, Himmerland, Aalestrup, Farsø, Mariagerfjord, Rebild, Arden, Nørhald, Tjele, Løgstør, Ranum, Rønbjerg, Aars, Hornum, Vester Hornum, Aggersund, Fjerritslev, Aalborg, Brovst, Hvalpsund, Ærtebølle, Trend, Lendrup og Nibe.

Vi er derfor meget opmærksomme på de eventuelle smittefarer. Der kan være til stede blandt de enkelte besætninger, når vi udfører spuling af gylle. Og vi holder os grundigt orienterede omkring smittefarer, således vi kan tilrettelægge vores kørsel på en sådan måde, at vi ikke udgør en risiko som smittebærere.

Vi er opmærksomme på smittefarer ved spuling af gylle.

​Eftersom gylle er en blanding af ajle (eller rettere urin) og møg, herunder afføring, der samles i en gyllebeholder eller gylletank. indtil det bliver lagt ud på markerne med slæbeslanger eller bliver nedfældet i jorden, er det naturligvis forbundet med en vis risiko for smittefare. som i større eller mindre grad kan medføre et betydeligt økonomisk tab, hvis der opstår et udbrud af sygdom. Derfor er det vigtigt at have tillid til den virksomhed, som udfører spuling af gylle på ens ejendom.

​Få et tilbud på spuling af gylle på din ejendom.

​Vi er således meget opmærksomme på, hvorledes vi udfører spuling af gylle, gyllekanaler og rørledninger, og hvorledes vi tilrettelægger kørslen i forbindelse med spulingen. Derfor kan du trygt henvende dig til Oudrup Stenleje for at få et uforpligtende tilbud på 98681411

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os