Spuling af markdræn

Spuling af markdræn udføres i Hobro, Viborg, Skals, Møldrup, Klejtrup, Uldbjerg, Himmerland, Aalestrup, Farsø, Mariagerfjord, Rebild, Arden, Nørhald, Tjele, Løgstør, Ranum, Rønbjerg, Aars, Hornum, Vester Hornum, Aggersund, Fjerritslev, Aalborg, Brovst, Hvalpsund, Ærtebølle, Trend, Lendrup og Nibe.

Ring direkte til vore slamsuger på 22232464

Markdræn er vigtige for at marken holdes tør, så jorden kan drives.

Hvis drænene er stoppet, så kan vi nemt spule dem rene. Det forudsætter blot at vi kan komme ned i drænene. Dette skal helst gøres fra den laveste ende af drænet. så vandet kan løbe væk lige så raskt, som vi spuler det ind i drænledningen.

Det værste ved at spule dræn er, at det altid er, når de ikke virker. så marken står under vand.

Vi opfordrer gerne til, at I får drænet spulet, allerede hvis I er det mindste tvivl om, det kan trække 100 %. Det er noget nemmere, mens der stadigvæk er lidt hul igennem.

Vi kommer der hvor andre springer fra. Med satellitspuler har Oudrup mulighed for at komme på steder hvor der normalt ikke er mulighed for at færdes. Satellitspuleren er bygget op på en bælteundevogn fra en minigraver. Vi kan derfor køre ud i våde områder og spule kloaker dræn alt imedens vi får leveret vand fra vore slamsuger der stadig holder på fast vej

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os