Vognmand i Nibe, Aars, Løgstør, Fjerritslev og Vesthimmerland

Har du brug for en pålidelig vognmand i Nibe, Aars, Fjerritslev, Vesthimmerland og Jammerbugt? Vi står klar til at assistere. Vi tilbyder alle former for vognmandskørsel med kort varsel. Se mere i menuen under vognmand om de forskellige typer vognmands ydelser eller tøv ikke med at ringe direkte til vores lastbil på telefon +45 30 98 33 69

Hurtig vognmand i Fjerritslev, Aars, Nibe og resten af Vesthimmerland

Med en strategisk adresse i hjertet af Vesthimmerland kan vi hos Oudrup køre med kort varsel på både de korte og længere ture. Kontakt vores vognmand i dag til en uforpligtende snak om din vognkørselsbehov. Sammen finder vi den mest ideelle løsning til dig.

Containerudlejning tilbydes fra store 40 kubikmeter specialcontainer til små minicontainer. Vi har både åbne og lukkede. Læs mere om vores fleksible containerudlejning her.

Alle former for vognmandskørsel

For entreprenører, landbrugsbranchen og byggefirmaer udfører vi ofte blokvognskørsel og specialtransport. Ingen opgaver er for store eller for små og vores dygtige vognmænd transporterer gods både til lands, vands og i luften.

Har du brug for levering eller transport af slagger, sand, grus eller lignende? Du kan læse mere vores professionelle levering af slagger her, eller vores ydelser inden for kørsel med sand og grus her.

Vognmand i Nibe, Aars, Fjerritslev & Vesthimmerland til kranopgaver

Derudover kan vi være behjælpelige med diverse kran- og løfteopgaver, hvor vi løfter op til 20 tons tæt ved kranen og kan nå ud til byrder ca. 12 meter ude. Vores udstyr er topmoderne og sikkerhedsgodkendt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os