Slamsugning og spuling i Nibe, Aars og omegn

Har du behov for slamsugning og spuling af kloak i Nibe, Aars og resten af Nordjylland, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt vores Slamsuger og Spuler ved at ringe direkte på +45 22 23 24 64

Højtryksspuling, TV-inspektion og slamsugning udføres i Nibe og Aars

Vores Slamsuger og Spulerlastbil har mange arbejdsområder indenfor emnet spildevand. Et par af dem er tømning af septiktanke, højtryksspuling og TV-inspektion af kloakrør. Vi servicerer kunder i bl.a. Hobro, Viborg, Skals, Møldrup, Klejtrup, Uldbjerg, Himmerland, Aalestrup, Farsø, Mariagerfjord, Rebild, Arden, Nørhald, Tjele, Løgstør, Ranum, Rønbjerg, Aars, Hornum, Vester Hornum, Aggersund, Fjerritslev, Aalborg, Brovst, Hvalpsund, Ærtebølle, Trend, Lendrup og Nibe.

Spuling af kloakrør

Højtryksspuling anvendes til at fjerne bla. sand, slam, sten og endog rødder som gør at kloakledningerne er tilstoppede eller til oprensning i forbindelse med renovering eller Tv inspektion af kloak.

Oudrup Stenleje har sin egen special opbygget spulelastbil der udover at kunne spule også kan suge. Dette gør den ideel til at løse op for tilstoppede rør og lignende. Typisk løser vi opgaver med tilstoppede kloakrør, gyllerør, dræn og spuling af industrianlæg. Anlægget består af en vandtank og en højtrykspumpe,
hvor selve spulerdelen er i stand til ved højtryk at renspule alle former for kloakledninger mv. Yderligere sidder der monteret en slangetrommel sådan at spulerslangerne er i stand til at nå langt ind i kloakledningerne.

De bagudrettede ståler i dysen fører automatisk slangen ind i kloakledningen og sidst hives slangen hydraulisk tilbage, hvorved det sidste materiale føres med ud.

TV-Inspektion

Vi tilbyder registrering af en ledningstilstand ved gennemførsel af et kamera på den specifikke ledningsstrækning. Herved kan registreres deformationer, forskudte rørsamlinger, indtrængende rødder mv.

En typisk fejl ved rør som stopper til et planter og træer tæt ved kloakinstallationer, idet træernes rødder søger vand – og såfremt kloakrørene har mindre revner, vil rødderne ødelægge rørene og/eller medføre tilstopning.

Kontakt os og hør mere om vores spuling og slamsugning i Nive, Aars & omegn

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores slamsugning i Aars, Nibe & omegn. Du kan ringe til os på: 9868 1411 eller sende en mail til: kontakt@oudrup.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os